Oι Chef & οι Βloggers προτείνουν

PINEAPPLE SALSA

Κατερίνα Χανιώτη
(Chef στο Wokshop)

Ένα φιλέτο κοτόπουλο ή ένα φιλέτο ψαριού χρειάζεται πάντοτε και μια γευστική σάλτσα για να δώσει την κατάλληλη εντολή στον ουρανίσκο. Και εδώ είναι που έρχεται η Cardinal Sweet Chili Sauce, η γλυκοκαυτερή σάλτσα τσίλι με κομματάκια κόκκινης καυτερής πιπεριάς και σκόρδο που ταιριάζει δίπλα σε όλα. Προσθέστε φρέσκο ανανά, κρεμμύδι, αγγούρι και κόλιανδρο και φτιάξτε το τέλειο dip που θα χαρίσει στο ψητό σας άλλο νόημα!

Τα προϊόντα μας

  • Cardinal Sweet Chili Sauce
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • ½ ανανά φρέσκο (χωρίς το σκληρό μέρος), ψιλοκομμένο
  • 200gr Cardinal Sweet Chili Sauce
  • ½ κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 3 μικρά αγγούρια χωρίς του σπόρους, ψιλοκομμένα
  • 2 κ.σ. κόλιανδρο ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

  • Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ.
  • Ψήστε ένα φιλέτο ψαριού ή κοτόπουλου στο grill.
  • Συνοδέψτε με το dip.
Goto Top