Oι Chef & οι Βloggers προτείνουν

Thai Curry Noodles

Κατερίνα Χανιώτη
(Chef στο Wokshop)

Λατρεύουμε τα φίνα αρώματα της Ταϊλανδέζικης κουζίνας αλλά και τις λεπτές γεύσεις που εξισορροπούν μεταξύ γλυκού, αλμυρού και πικάντικου. Noodles από φαγόπυρο, πράσινη πάστα κάρυ, γάλα καρύδας, σπανάκι, ginger, lime και rice vinegar, ταιριάζουν όλα αρμονικά μέσα στο wok που θα αδειάσει χωρίς να προλάβει κανείς να το καταλάβει.

Τα προϊόντα μας

  • Buckwheat Noodle
  • Peanut Oil
  • Kikkoman Lite
  • Curry Paste Green
  • Minced Ginger
  • Coconut Milk
  • Rice Vinegar
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 240gr Soba Noodles (Buckwheat Noodles)
  • 1 κ.σ. Peanut Oil
  • 3 καρότα κομμένα σε λωρίδες
  • 4 κούπες κόκκινο λάχανο κομμένο
  • 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
  • 1 φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. Kikkoman Less Sodium Soy Sauce
  • 1 1/2 κ.σ. Thai Curry Paste
  • 1 κ.γλ. Minced Ginger
  • 380ml Coconut Milk
  • 150gr σπανάκι baby
  • 1 κ.σ. χυμό lime
  • 1 κ.σ. Rice Vinegar
  • 1 κ.γλ. κόλιανδρο ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

  • Προετοιμάστε τα noodles σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και ξεπλύνετε καλά μετά το βράσιμο.
  • Σε ένα wok ζεστάνετε το λάδι σε μέτρια φωτιά και προσθέστε τα καρότα, το λάχανο, την πιπεριά και σοτάρετε για 5-6 λεπτά. Προσθέστε το κρεμμύδι, τη Soy Sauce, το Curry Paste, το ginger και το Coconut Milk, ανακατέψτε και σιγοβράστε.
  • Προσθέστε έπειτα το σπανάκι, ανακατέψτε και ρίξτε τα Soba noodles, το χυμό lime και το Rice Vinegar.
  • Μαγειρέψτε για 2 λεπτά και σερβίρετε γαρνίροντας με κόλιανδρο.
Goto Top