Oι Chef & οι Βloggers προτείνουν

YAKISOBA PAN

Βασίλης Σπόρος
Chef & Owner PO'BOYS BBQ

Το Yakisoba Pan γεννήθηκε το 1950 στο Tokyo και αποτελεί αγαπημένο ιαπωνικό street food. Είναι ένα απίθανα νόστιμο αλλά και διαφορετικό hot dog με γέμιση από Noodles που έχουν μαγειρευτεί σε γλυκιά σάλτσα Yakisoba. Φτιάξτε το μέσα σε ελάχιστα λεπτά και μόνοι σας. Η γαρνιτούρα από πίκλα ginger, μαγιονέζα Kewpie και αποξηραμένο φύκι σε λεπτές νιφάδες πραγματικά το εκτοξεύει γευστικά.

Τα προϊόντα μας

  • Quick Cooking Egg Noodles
  • Kikkoman Yakisoba Sauce
  • Pickled Ginger
  • Seaweed Powder AO Nori
  • Mayo Kewpie
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • Ηλιέλαιο (για τηγάνισμα)
  • 4 hot dog buns
  • 1 πακέτο Quick Cooking Egg Noodles
  • 200-250gr Kikkoman Yakisoba Sauce
  • Pickled Ginger (για το γαρνίρισμα)
  • Mayo Kewpie (για το γαρνίρισμα)
  • Αποξηραμένο φύκι σε νιφάδες

Εκτέλεση

  • Βράζουμε τα noodles σύμφωνα με το οδηγίες του παρασκευαστή.
  • Σε αντικολλητικό τηγάνι, ζεσταίνουμε την Kikkoman Yakisoba Sauce με λίγο νερό. Προσθέτουμε τα noodles και ανακατεύουμε ελαφρά, ώσπου να δέσει η σάλτσα και να φύγει η περιττή υγρασία.
  • Σερβίρουμε σε ζεστά ψωμάκια hot dog, με μαγιονέζα Kewpie και πίκλα ginger.
Goto Top