Συνταγή

BEEF AVOCADO SALAD

Σαλάτα με μαρούλι, avocado, φιλέτο μοσχάρι μαριναρισμένο σε Teriyaki Sauce και pecans αρωματισμένα και ψημένα με Sesame oil. Ένα full υγιεινό και πλήρες γεύμα που φτιάχνεται γρήγορα και τρώγεται χωρίς τύψεις. Ακολουθήστε βήμα – βήμα την παρακάτω συνταγή. Είναι πεντανόστιμη!

Τα προϊόντα μας

  • Minced Garlic
  • Sesame Oil
  • GT Wok Sauce Teriyaki
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

(για 4 άτομα)

  • 400gr μοσχάρι φιλέτο
  • 250gr μαρούλι
  • 2 πορτοκάλια καθαρισμένα και κομμένα
  • 100gr Pecans χοντροκομμένα
  • 6 κ.σ. Go Tan Teriyaki Sauce
  • 1 κ.γλ. Minced Garlic
  • 2 κ.σ. Sesame Oil
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 avocado μαλακό
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  • Τοποθετούμε το κομμένο κρέας σε ένα μπολ και προσθέτουμε την Teriyaki Sauce, την πιπεριά και το σκόρδο. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να μαριναριστούν για 15 λεπτά.
  • Κόβουμε το avocado στη μέση και με ένα κουτάλι parisienne το κόβουμε σε κομμάτια στο μέγεθος μικρής μπάλας.
  • Βάζουμε τα Pecans σε ένα μικρό ταψί, ραντίζουμε με λίγο Sesame Oil και τα ψήνουμε στο φούρνο για 6 λεπτά στους 170 βαθμούς.
  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το μαρούλι μαζί με το πορτοκάλι, τα pecans, το avocado, αλατοπίπερο και λίγο ελαιόλαδο.
  • Σε ένα wok ρίχνουμε το Sesame oil και σοτάρουμε το μοσχάρι μαζί με τις πιπεριές για 3 λεπτά.
  • Τοποθετούμε το κρέας πάνω στη σαλάτα και σερβίρουμε αμέσως.
Goto Top