Συνταγή

BLOODY MARY WITH SRIRACHA

Εάν πίστευες ότι το απόλυτο food trend που ακούει στο όνομα Sriracha θα περιοριζόταν μόνο στα πιάτα με φαγητό τότε ήρθε η ώρα να φτιάξεις ένα ξεχωριστό Bloody Mary. Ανακάλυψε νέα επίπεδα γεύσης σε ένα cocktail με ιστορία 100 περίπου ετών. Αντικατάστησε επάξια το tabasco με τη spicy και γεμάτη άρωμα διάσημη ταϊλανδέζικη sauce. Η συνταγή είναι πανεύκολη και ταιριάζει άψογα στα Κυριακάτικα brunch αλλά και μετά από hangovers. Δες το VIDEO στο τέλος.

Τα προϊόντα μας

  • Cardinal Sriracha
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

(για 4 άτομα)

  • 950ml τοματοχυμό
  • 180ml vodka
  • 15ml χυμό λεμόνι
  • 10gr horseradish
  • 5ml Cardinal Sriracha Sauce
  • 5ml Worcestershire sauce
  • 1gr σελινόσπορο
  • αλάτι και πιπέρι κατά προτίμηση
  • 12 τμχ. κάπαρη
  • 4 κλωνάρια σέλερυ

Εκτέλεση

  • Σε μία μεγάλη κανάτα ρίξτε τον τοματοχυμό, τη vodka, το χυμό λεμόνι, το horseradish, την Cardinal Sriracha, τη Worcestershire sauce και το σελινόσπορο και ανακατέψτε. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι, δοκιμάστε και διορθώστε κατά προτίμηση. Καλύψτε και αφήστε στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον, μέχρι να παγώσει.
  • Περάστε από 3 τμχ. κάπαρη σε 4 οδοντογλυφίδες.
  • Γεμίζουμε 4 ποτήρια με πάγο και μοιράζουμε το Bloody Mary.
  • Γαρνίρουμε με κάπαρη και κλωνάρια σέλερυ.

Goto Top