Συνταγή

EGGS WITH PANKO

Φτιάξε αυγά όπως δεν τα έχεις ξαναδοκιμάσει. Παναρισμένα σε γευστικά θρύμματα ψωμιού Pankο, tempura και γλυκοκαυτερή σάλτσα Sweet Chili με κομματάκια κόκκινης πιπεριάς και σκόρδο. Απίθανα νόστιμα και απίθανα απλά. Το Panko είναι ο απόλυτος σύμμαχος στο πανάρισμα για πολλούς chef. Ήρθε η ώρα να γίνει και ο δικός σου. Δες στο video που ακολουθεί μετά τις οδηγίες της συνταγής την εκτέλεση. Crunchy & Tasty! Καλή απόλαυση.

Τα προϊόντα μας

  • Tempura Flour
  • Cardinal Sweet Chili Sauce
  • Cardinal Panko
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 6 αυγά
  • 30gr Tempura Flour
  • 60gr Cardinal Sweet Chili Sauce
  • 200gr Cardinal Panko
  • Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

  • Ρίξτε τα αυγά μέσα σε μια κατσαρόλα με νερό που ήδη βράζει, για 6 λεπτά.
  • Με μία κουτάλα βγάλτε τα σε νερό με πάγο και ξεφλουδίστε.
  • Σε 3 διαφορετικά μπολ ρίξτε: Tempura, Cardinal Sweet Chili Sauce και Cardinal Panko. Πρώτα περάστε κάθε αυγό από την Tempura, μετά από την Cardinal Sweet Chili Sauce, μετά από το Cardinal Panko και ακόμη μια φορά από τη Sweet Chili και το Panko.
  • Τηγανίστε deep fry στους 180 βαθμούς για 3’.
  • Στραγγίστε σε απορροφητικό χαρτί.
  • Κόψτε τα αυγά και σερβίρετε με αλατοπίπερο.

Goto Top