Έχουν περάσει περίπου 227 χρόνια από τότε που η Μαρί Αρέλ έφτιαξε για πρώτη φορά το διάσημο τυρί Camembert στην Νορμανδία. Συνήθως κυκλοφορεί μέσα στο εμβληματικό ξύλινο κουτί του και σίγουρα θα έχει τύχει να το δοκιμάσετε σε διάφορες συνταγές. Έχει κρεμώδη υφή, αρκετά ιδιαίτερη γεύση και χαρακτηριστικό άρωμα. Στη συνταγή που ακολουθεί το πανάραμε με Cardinal Panko, το τηγανίσαμε και το σερβίραμε με γλυκιά σάλτσα Tonkatsu της Kikkoman. Απίθανα νόστιμο!
Τα προϊόντα μας
- Cardinal Panko
- Kikkoman Tonkatsu Sauce
Υλικά
- 4 αυγά χτυπημένα
- 10 μικρά Camembert
- 6 κ.σ. σιτάλευρο
- 100gr Cardinal Panko
- Αρκετό λάδι για τηγάνισμα
- 10 ντοματίνια
- 150gr εσκαρόλ
- 250ml Kikkoman Tonkatsu
Εκτέλεση
- Πανάρετε ένα – ένα τα Camembert, πρώτα στο αλεύρι και μετά στα αυγά. Επαναλάβετε ακόμη μια φορά το πανάρισμα και στο τέλος περάστε τα και από Panko.
- Τηγανίστε σε αρκετό λάδι, μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα και έπειτα τοποθετήστε τα σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
- Κόψτε τα ντοματίνια στη μέση. Πλύνετε και στεγνώστε καλά τα φύλλα εσκαρόλ και τοποθετήστε σε μια πιατέλα με τα Camembert.
- Σερβίρετε με dip από Tonkatsu Sauce.