Pasta αλλιώς! Φτιάχνουμε πένες αλά ιαπωνικά. Αυτό το πιάτο έχει κάτι από ιταλική bolognese και κάτι από Ασιατικό stir fry, αφού ο κιμάς μπερδεύεται με curry και γλυκιά σάλτσα Yakisoba. Εύκολη συνταγή και τελείως διαφορετική από οτιδήποτε έχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα. Δοκιμάστε την!
Τα προϊόντα μας
- Minced Garlic
- Mushrooms
- Wok Oil
- Curry Powder
- Kikkoman Yakisoba Sauce
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε
Υλικά
- 1 κ.γλ. Minced Garlic Thai Heritage
- 2 μικρά ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 80gr μανιτάρια ψιλοκομμένα
- 1 μικρό καρότο ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. Wok Oil
- 400gr κιμά από μοσχάρι
- 1 1/2 κ.σ. Curry Powder
- 150ml ζωμό κότας
- 200ml Yakisoba Sauce Kikkoman
- 400gr πένες
- 1 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
- Μερικά φύλλα μαϊντανού
Εκτέλεση
- Σε ένα wok ζεσταίνετε μία κ.σ. Wok Oil.
- Ρίχνετε το σκόρδο και σοτάρετε καλά.
- Προσθέστε τα κρεμμύδια, τα μανιτάρια και το καρότο και συνεχίστε το σοτάρισμα για 4-5 λεπτά.
- Μεταφέρετε έπειτα τα λαχανικά σε ένα πιάτο.
- Στο ίδιο wok ρίξτε το υπόλοιπο Wok Oil και σοτάρετε τον κιμά. Προσθέστε το Curry Powder, τα λαχανικά που σοτάρατε, το ζωμό και τη Yakisoba Sauce. Ανακατέψτε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
- Βράστε τις πένες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σερβίρετε τις πένες με τη sauce που ετοιμάσατε, γαρνίροντας με παρμεζάνα και φύλλα μαϊντανού.