Συνταγή

PENNE WITH YAKISOBA CURRY SAUCE

Pasta αλλιώς! Φτιάχνουμε πένες αλά ιαπωνικά. Αυτό το πιάτο έχει κάτι από ιταλική bolognese και κάτι από Ασιατικό stir fry, αφού ο κιμάς μπερδεύεται με curry και γλυκιά σάλτσα Yakisoba. Εύκολη συνταγή και τελείως διαφορετική από οτιδήποτε έχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα. Δοκιμάστε την!

 

 

Τα προϊόντα μας

  • Minced Garlic
  • Mushrooms
  • Wok Oil
  • Curry Powder
  • Kikkoman Yakisoba Sauce
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 1 κ.γλ. Minced Garlic Thai Heritage
  • 2 μικρά ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 80gr μανιτάρια ψιλοκομμένα
  • 1 μικρό καρότο ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. Wok Oil
  • 400gr κιμά από μοσχάρι
  • 1 1/2 κ.σ. Curry Powder
  • 150ml ζωμό κότας
  • 200ml Yakisoba Sauce Kikkoman
  • 400gr πένες
  • 1 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
  • Μερικά φύλλα μαϊντανού

Εκτέλεση

  • Σε ένα wok ζεσταίνετε μία κ.σ. Wok Oil.
  • Ρίχνετε το σκόρδο και σοτάρετε καλά.
  • Προσθέστε τα κρεμμύδια, τα μανιτάρια και το καρότο και συνεχίστε το σοτάρισμα για 4-5 λεπτά.
  • Μεταφέρετε έπειτα τα λαχανικά σε ένα πιάτο.
  • Στο ίδιο wok ρίξτε το υπόλοιπο Wok Oil και σοτάρετε τον κιμά. Προσθέστε το Curry Powder, τα λαχανικά που σοτάρατε, το ζωμό και τη Yakisoba Sauce. Ανακατέψτε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
  • Βράστε τις πένες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Σερβίρετε τις πένες με τη sauce που ετοιμάσατε, γαρνίροντας με παρμεζάνα και φύλλα μαϊντανού.
Goto Top