Συνταγές

UDON NOODLES WITH WOK SAUCE & SHRIMP

Κατερίνα Χανιώτη
(Chef στο Wokshop)

Νηστεία δεν σημαίνει κακοπέραση! Φτιάξτε ένα υπέροχο γρήγορο και απολαυστικό πιάτο με γαρίδες, Udon Noodles και αρωματική σάλτσα στρειδιών, σόγιας και μπαχαρικών Cardinal Wok Sauce. Προσθέστε λαχανικά της επιλογής σας και ετοιμάστε το πανεύκολα μέσα σε λίγα λεπτά. Θα το λατρέψουν όλοι στο σπίτι.

COCONUT CURRY NOODLES

Νηστεύεις; Δοκίμασε αυτή τη συνταγή που έρχεται από τη μακρινή Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης. Κρεμώδης σάλτσα από γάλα καρύδας και κόκκινη πάστα Curry που μπερδεύεται γλυκά με ελαφριά noodles ρυζιού, σπαράγγια, μπρόκολο, καρότο, κόκκινο λάχανο, ginger και άλλα εκλεκτά υλικά που απογειώνουν τη γεύση. Γίνεται πανεύκολα μέσα σε 30 μόνο λεπτά.

Five Spice Chicken Wings

Βασίλης Σπόρος
Chef & Owner PO'BOYS BBQ

Πεντανόστιμες φτερούγες κοτόπουλου που έχουν μαριναριστεί σε Hoisin Sauce, Mirin, σάλτσα σόγιας και παραδοσιακό κινέζικο μείγμα πέντε μπαχαρικών από κανέλα, γαρίφαλο, μάραθο και ginger. Απίστευτα νόστιμες και εξαιρετικά εύκολες.

 

Yakisoba Lasagne

Ακούτε τη λέξη Yakisoba και το μυαλό σας πάει στο γνωστό πιάτο με τα Noodles; Τότε σίγουρα θα πρέπει να δοκιμάσετε να φτιάξετε αυτά τα λαζάνια στο φούρνο με κιμά, mozzarella και γλυκιά σάλτσα Yakisoba από λαχανικά και σόγια, ελαφρώς αλμυρή και ταυτόχρονα γλυκιά. Δώστε ένα Asisan twist σε μια αξεπέραστη συνταγή που θα λατρέψετε να φτιάχνετε. Είναι yummy!

MISO WONTON SOUP

Κατερίνα Χανιώτη
(Chef στο Wokshop)

Πανεύκολη και super υγιεινή σούπα με λευκή πάστα από φασόλια σόγιας, το γνωστό Miso, και έτοιμα Dumplings λαχανικών. Δεν είναι τυχαίο που λένε ότι οι Ιάπωνες είναι πρώτοι στην υγιεινή διατροφή. Αρκεί μια καλύτερη ματιά στα υλικά αυτής της σούπας. Το μυστικό για τη γρηγοράδα και την επιτυχία του πιάτου κρύβεται στην πραγματική γεύση Umami που της χαρίζει το Miso αλλά και στα έτοιμα Gyoza λαχανικών που βρίσκονται σε θέση ετοιμότητας στην κατάψυξη είτε για να τα απολαύσετε ατμιστά με λίγη Soy Sauce είτε μέσα σε κάποια συνταγή όπως αυτή!

ΜΙΚΡΑ PANCAKES ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ

Μικρά Tapas Pancakes με φρέσκες γαρίδες, άμυλο πατάτας και Nori. Είναι πεντανόστιμα και ετοιμάζονται πολύ εύκολα αν ακολουθήσετε την παρακάτω συνταγή. H γαρνιτούρα από Kikkoman Sushi Sauce και ιαπωνικό κόκκινο πιπέρι Togarashi με φλούδες πορτοκαλιού, φύκι και ginger τους δίνει απίθανο άρωμα. Δοκιμάστε τα!

JUICY BEEF WITH SWEET SOY SAUCE

Ζουμερό φιλέτο μοσχάρι με γλυκιά Soy Sauce της Kikkoman, σκόρδο και σχοινόπρασο. Όσοι εκτιμούν το καλό κρέας θα εκτιμήσουν ιδιαιτέρως και αυτή τη συνταγή. Πανεύκολο να το φτιάξετε στο τηγάνι με ελάχιστα υλικά, δώστε όμως την απαραίτητη προσοχή στο ψήσιμο. Δοκιμάστε το!

SPICY NOODLE SALAD

Βασίλης Σπόρος
Chef & Owner PO'BOYS BBQ

Πικάντικη σαλάτα με Ramen Noodles, φύτρες φασολιού, bamboo strips, καρότο κρεμμύδι και κόλιανδρο. To dressing από καυτερή Sriracha και σησαμέλαιο δίνει απίθανο άρωμα που σου μένει. Έτοιμη σε τρία μόνο βήματα χωρίς πολλά πολλά. Δοκιμάστε την!

Πικάντικο sandwich με κοτόπουλο πανέ

Λάμπρος Βακιάρος
Chef στην εκπομπή «Η φωλιά των Κου-Κου», Star Channel

Ο chef Λάμπρος Βακιάρος φτιάχνει ένα συναρπαστικά νόστιμο και πικάντικο sandwich με τη διάσημη καυτερή Sriracha της Cardinal και κοτόπουλο που έχει παναριστεί σε Tempura και Panko. Γρήγορο, χορταστικό και κυρίως εύκολο!

BEEF AVOCADO SALAD

Σαλάτα με μαρούλι, avocado, φιλέτο μοσχάρι μαριναρισμένο σε Teriyaki Sauce και pecans αρωματισμένα και ψημένα με Sesame oil. Ένα full υγιεινό και πλήρες γεύμα που φτιάχνεται γρήγορα και τρώγεται χωρίς τύψεις. Ακολουθήστε βήμα – βήμα την παρακάτω συνταγή. Είναι πεντανόστιμη!

BEEF WITH BROCCOLI

Κατερίνα Χανιώτη
(Chef στο Wokshop)

Κλασική Κινέζικη συνταγή με μοσχάρι, μπρόκολο, cashews, γλυκιά σάλτσα σόγιας και ρύζι. Είναι ένα από τα αγαπημένα μας stir fry και σίγουρα αποτελεί το γευστικό comfort food που ποτέ δεν θα βαρεθείτε. Στα plus του συγκαταλέγεται ότι είναι ένα super θρεπτικό πιάτο και ο τρόπος που μαγειρεύεται θα κάνει ακόμη και τους μικρούς μας φίλους να φάνε επιτέλους το μπρόκολο.

Goto Top