Συνταγή

SICHUAN RICE STICK NOODLES & BEEF STIR FRY

Αυτήν την εβδομάδα μαγειρεύουμε με τη σάλτσα Chili Garlic Sauce της Lee Kum Kee που δίνει ξεχωριστό άρωμα και spicy γεύση, δένοντας υπέροχα με miso, κινέζικο μείγμα 5 μπαχαρικών, noodles ρυζιού, δύο εκλεκτές σάλτσες σόγιας, μοσχαρίσιο κιμά και λαχανικά. Δοκίμασε τη δική μας εκδοχή για sichuan stir-fry.

Τα προϊόντα μας

  • Rice Stick
  • Wok Oil
  • Dark Soy Sauce Lee Kum Kee
  • Miso
  • Chili Garlic Sauce Lee Kum Kee
  • Five Spice Powder
  • Light Soy Sauce Lee Kum Kee

 

 

Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 60gr Rice Stick Noodles Cardinal 5mm
  • 1 καρότο κομμένο ζουλιέν
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1 κ.σ. Wok oil
  • 100gr μοσχαρίσιο κιμά
  • 1 κ.σ. Dark Soy Sauce Lee Kum Kee
  • 1 ½ κ.σ. Aka Miso
  • 1 ½ κ.σ. Chili Garlic Sauce Lee Kum Kee
  • 1 κ.γλ. Five Spice Powder
  • Λίγο αλάτι
  • 1 κ.σ. Light Soy Sauce Lee Kum Kee

Εκτέλεση

  • Προετοιμάστε τα noodles βάσει των οδηγιών της συσκευασίας.
  • Σε ένα σκεύος ζεστάνετε το λάδι και σοτάρετε τον κιμά.
  • Προσθέστε το καρότο και τα φρέσκα κρεμμυδάκια και συνεχίστε το σοτάρισμα για 1 λεπτό.
  • Σε ένα μπολ ανακατέψτε την dark soy sauce, to miso, την light soy sauce, τη chilli garlic sauce, το five spice powder και 1 κ.σ. νερό και προσθέστε το μείγμα στον κιμά μαζί με τα noodles.
  • Ανακατέψτε πολύ καλά και σερβίρετε.
Goto Top