Συνταγή

UDON NOODLES WITH WASABI SAUCE & GRILLED PORK

Τα Udon Noodles κατάγονται από την Ιαπωνία και έχουν χαρακτηριστική chewy υφή. Φτιάχνονται από σιτάλευρο και αναδεικνύουν τις γεύσεις που συνοδεύουν στο full. Εδώ, τα δοκιμάσαμε με Wasabi sauce, σάλτσα σόγιας με αρωματικά εσπεριδοειδή, Sake και χοιρινό ψαρονέφρι. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από τη συνταγή που ακολουθεί για να γευτείτε τα Udon σε όλο τους μεγαλείο, οπότε μην χάνετε χρόνο… Αρπάξτε το Wok!

Τα προϊόντα μας

  • Kikkoman Ponzu Citrus Soy Sauce
  • Udon Noodles Ita San
  • Minced Garlic
  • Minced Ginger
  • Sesame Oil Lee Kum Kee
  • Sake
  • Sesame Seeds
  • Wasabi Sauce
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

(για 3 άτομα)

  • 450gr χοιρινό ψαρονέφρι
  • 300gr Udon Noodles
  • 5 κ.σ. Kikkoman Ponzu Citrus Soy Sauce
  • 3 κ.σ. Minced Garlic
  • 4 κ.σ. Sesame Oil Lee Kum Kee
  • 2 κ.σ. Sake
  • 1 κ.σ. Sesame Seeds
  • 1 ½ κ.γλ. Minced Ginger
  • 2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 ½ κ.σ. Wasabi Sauce

Εκτέλεση

  • Σε ένα μπολ τοποθετήστε το ψαρονέφρι το οποίο θα έχετε κόψει πρώτα σε φιλετάκια.
  • Προσθέστε 2 κ.σ. Ponzu Cirtus Soy Sauce, 2 κ.σ. Minced Garlic και 1 κ.σ. Sesame Oil. Ανακατέψτε καλά και αφήστε το κρέας να μαριναριστεί για 30 λεπτά.
  • Βάλτε τα Udon Noodles σε ένα μπολ, προσθέστε 2 κ.σ. Sesame Oil και ανακατέψτε ώστε να ανοίξουν οι φωλιές.
  • Ψήστε το ψαρονέφρι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι.
  • Σε ένα wok, ρίξτε 1 κ.σ. Sesame Oil και μόλις ζεσταθεί προσθέστε 1 κ.σ. Minced Garlic και τα φρέσκα κρεμμύδια και σοτάρετε ελαφρώς.
  • Ρίξτε 3 κ.σ. Ponzu Citrus, το Sake, το σουσάμι, το ginger και την Wasabi Sauce. Ανακατέψτε και προσθέστε τα Noodles. Ανακατέψτε για άλλη μια φορά και σερβίρετέ τα σε 3 διαφορετικά πιάτα, τοποθετώντας δίπλα τους το ψαρονέφρι.
Goto Top