Tip

ΔΙΠΛΕΣ ΜΕ ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΖΑΧΑΡΗ KUROZATO

Οι γιορτές σημαίνουν στολισμένο σπίτι, χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και πολλά γλυκά που γεμίζουν το χώρο με τις καλύτερες μυρωδιές. Τι καλύτερο από το να δοκιμάζεις λοιπόν αγαπημένες κλασικές συνταγές με νέα υλικά, δίνοντας αυτό που λέμε γευστικό twist. Χρησιμοποιήσαμε την ιαπωνική 100% μαύρη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο που ακούει στο όνομα Kurozato για να φτιάξουμε το σιρόπι στις δίπλες, αντικαθιστώντας την κλασική κρυσταλλική ζάχαρη. Το αποτέλεσμα μαγικό. Δοκίμασε το!

Goto Top