Tip

Ponzu Roasted Kale

Ένα από τα πιο υγιεινά λαχανικά, το Kale, γεμάτο με βιταμίνη A και C, γίνεται τραγανό topping στη σαλάτα σου ή σε πιάτα με noodles. Δώσε extra νοστιμιά και άρωμα από εσπεριδοειδή φρούτα ψήνοντάς το μαζί με σάλτσα Poznu της Kikkoman. Έχει το εφέ των chips αλλά όχι τις θερμίδες τους.

 

STEPS:

  • Προθερμαίνεις τον φούρνο στους 150 βαθμούς.
  • Σε ένα μπολ ανακατεύεις 400gr Kale, 1 κ.σ. Sesame Oil και 1 κ.σ. Kikkoman Ponzu.
  • Τοποθετείς σε μια λαμαρίνα αντικολλητικό χαρτί και απλώνεις το Kale. Ψήνεις στο φούρνο για 15 λεπτά και αφήνεις να κρυώσει.

Εμάς μας αρέσει να το τρώμε και σκέτο, σαν snack. Δοκίμασε το!

Goto Top