Oι Chef & οι Βloggers προτείνουν

Banana Rolls

Κατερίνα Χανιώτη
(Chef στο Wokshop)

Tropical vibes! Εύκολο, γρήγορο και απολαυστικό επιδόρπιο. Μπανάνα τυλιγμένη σε φύλλο για spring rolls με άρωμα κανέλας. Η γλυκιά εκδοχή του sushi είναι yummy!

Τα προϊόντα μας

Spring Roll Wrapper With Egg

Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

Για 18 μπουκιές:

  • 6 φύλλα για spring rolls with egg
  • 2 κουτ.σούπας μαύρη ζάχαρη
  • 6 μικρές μπανάνες
  • Άφθονο σπορέλαιο για το τηγάνισμα
  • Άχνη ζάχαρη  &  Κανέλα για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

  1. Ξεπαγώνουμε το φύλλο.
  2. Τοποθετούμε τις μπανάνες πάνω στα φύλλα για spring roll, πασπαλίζουμε με τη μαύρη ζάχαρη και τυλίγουμε διαγώνια.
  3. Τηγανίζουμε σε καυτό σπορέλαιο μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφί χρώμα.
  4. Κόβουμε κάθε ρολό σε τρία κομμάτια, σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με κανέλα και άχνη.
Goto Top