Μπορεί ένα dressing να ισορροπεί μεταξύ αλμυρού, ξινού και γλυκού; Την απάντηση δίνει το miso! Η πάστα miso δένει με το χυμό λεμονιού, τη ζάχαρη και δημιουργεί το πιο ελαφρύ, γευστικό και αρωματικό dressing για σαλάτες.
Τα προϊόντα μας
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε
Υλικά
- 60gr miso
- 200ml ελαιόλαδο έξτρα παρθένο
- 100ml νερό
- 60ml χυμός λεμόνι
- 20gr κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο (το άσπρο μέρος)
- 2gr αλάτι ψιλό
- 20gr ζάχαρη
Εκτέλεση
- Bάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Περιχύνουμε σε ανάμεικτη πράσινη σαλάτα.