Oι Chef & οι Βloggers προτείνουν

ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΑΣΤΑ MISO

Βασίλης Σπόρος
(Chef στην Cardinal)

Σίγουρα έχεις δοκιμάσει την πατατοσαλάτα σαν συνοδευτικό σε διάφορα πιάτα, αλλά αυτήν την πατατοσαλάτα, με miso δεν την έχεις φάει ποτέ ξανά. Η ιαπωνική πάστα από φασόλια σόγιας δίνει ένα ενδιαφέρον γευστικό twist όπου και αν μπει τελικά.

Τα προϊόντα μας

  • Miso
  • Apple Vinegar
  • Sesame Oil
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 1kg πατάτες
  • 1/2 μέτριο ξερό κρεμμύδι
  • 1 μάτσο ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 2 κόκκινες πιπεριές
  • 1 κούπα μαγιονέζα
  • 1 κ.σ. μηλόξυδο
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 1/3 της κούπας miso paste
  • 1 κ.γλ. σησαμέλαιο
  • Αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση

  • Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες σε μικρά κυβάκια και στη συνέχεια τις βράζουμε, ώσπου να γίνουν μαλακές.
  • Παράλληλα ψιλοκόβουμε τα λαχανικά.
  • Ανακατεύουμε μαγιονέζα, μηλόξυδο, μουστάρδα, miso paste και σησαμέλαιο.
  • Μόλις βράσουμε τις πατάτες τις αφήνουμε να κρυώσουν.
  • Όταν έχουν ήδη κρυώσει, ανακατεύουμε όλα τα λαχανικά μαζί με τις πατάτες και προσθέτουμε και το μείγμα με τη μαγιονέζα, αλάτι-πιπέρι κατά βούληση.
Goto Top