Δημοσίευση: 24.06.2021 Namelaka στα ιαπωνικά σημαίνει γλυκιά κρέμα με γυαλιστερή υφή και ο pastry chef Γιάννης Καλδάνης ετοιμάζει για εμάς την πιο γευστική εκδοχή της με γάλα καρύδας και γαρνίρει με κομπότ ανανά αρωματισμένο με yuzu και βανίλια. Κάνε share αυτή τη σελίδα: Pinterest Google+ Twitter Facebook
/ By Editor A. Aizakku Mirin Hon Authentic 1000ml Δημοσίευση: 12.01.2023 Το mirin είναι ένα ιδιαίτερο κρασί με βάση το ρύζι και τον μύκητα koji, που χρησιμοποιείται κυρίως σαν seasoning. Κάποτε μάλιστα ήταν το αγαπ... Περισσότερα
/ By Editor A. ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΆ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΆΣ ΤΟΥ ΛΑΓΟΎ Δημοσίευση: 26.01.2023 Στο κατώφλι της νέας χρονιάς, σύμφωνα με την κινεζική αστρολογία, εστιάζουμε στα χαρακτηριστικά που κάνουν τον λαγό και κατ' επέκτα... Περισσότερα
/ By Editor A. Ceviche with Mirin Δημοσίευση: 12.01.2023 Δοκιμάστε το Hon Mirin σε ένα απολαυστικό και διαφορετικό ceviche. Βράστε το έως ότου εξατμιστεί το αλκοόλ και στη συνέχεια προσθέστε το στ... Περισσότερα