Συνταγή

BLACK BEAN CHICKEN

Κοτόπουλο στο wok με πιπεριές, κρεμμύδι εσαλότ και υπέροχη σάλτσα από μαύρα φασόλια, αρωματική, σκορδάτη και αλμυρή. Συνοδέψτε με ρύζι Basmati για ένα ελαφρύ γεύμα με αυθεντική κινέζικη γεύση. Έτοιμο μέσα σε λίγα λεπτά!

Τα προϊόντα μας

  • Black Bean Sauce Lee Kum Kee
  • Peanut Oil
  • Oyster Sauce
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

(για 2 άτομα)

  • 300gr κοτόπουλο φιλέτο στήθος κομμένο σε κύβους
  • 1 κ.σ. Peanut Oil
  • 1 εσαλότ ψιλοκομμένο
  • 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
  • 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κύβους

για τη μαρινάδα: 

  • 1 κ.σ. Oyster Sauce Lee Kum Kee

για τη σάλτσα: 

  • 2 κ.σ. Black Bean Sauce Lee Kum Kee
  • 1 κ.γλ. ζάχαρη
  • 2 κ.σ. νερό

Εκτέλεση

  • Τοποθετήστε το κοτόπουλο σε ένα μπολ, προσθέστε την oyster sauce και ανακατέψτε καλά.
  • Σε ένα wok, σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνετε το peanut oil και σοτάρετε το κοτόπουλο για 5-6 λεπτά.
  • Προσθέστε τις πιπεριές και τα υλικά για τη σάλτσα και συνεχίστε το σοτάρισμα για άλλα 3-4 λεπτά, μέχρι να μαγειρευτεί καλά το κοτόπουλο.
  • Συνοδέψτε με ρύζι Basmati μαγειρεμένο στον ατμό.
Goto Top