Συνταγή

GRILLED MUSHROOMS WITH TERIYAKI GLAZE

Χρησιμοποιήσαμε τη νέα πλούσια σάλτσα γλάσο Teriyaki της Aizakku, που φτιάχνεται από σάλτσα σόγιας, κρασί και διάφορα μπαχαρικά, για να γλασάρουμε μανιτάρια κατά τη διάρκεια του ψησίματος στη σχάρα. Το αποτέλεσμα; Ένα vegetarian πιάτο γεμάτο γεύση.

 

 

Τα προϊόντα μας

  • Minced Garlic
  • Aizakku Teriyaki Glaze
  • Soy Sauce Lite
  • White Sesame Seeds
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

(για 4 μερίδες)

  • 450gr ολόκληρα baby μανιτάρια champignon
  • 2 κ.γλ. Minced Garlic
  • 50gr Aizakku Teriyaki Glaze
  • 2 κ.σ. Soy Sauce Lite Kikkoman
  • 2 τμχ. φρέσκο κρεμμυδάκι
  • White Sesame Seeds
  • Φρέσκο τριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

  • Καθαρίζετε τα μανιτάρια βγάζοντας το κοτσάνι και το εξωτερικό περίβλημα τους.
  • Προετοιμάζετε τη σάλτσα σε ένα μπολ ανακατεύοντας το σκόρδο, την teriyaki και τη soy sauce .
  • Ψήνετε τα μανιτάρια στη σχάρα σε δυνατή φωτιά για λίγα λεπτά και στη συνέχεια, με ένα πινέλο, τα περνάτε με τη σάλτσα και συνεχίζετε το ψήσιμο για λίγο ακόμα.
  • Σερβίρετε σε μια πιατέλα γαρνίροντας με σουσάμι, φρέσκο τριμμένο πιπέρι και φρέσκο κρεμμυδάκι.
Goto Top