Συνταγή

CHARCOAL BAO WITH SALMON & TONKATSU MAYO

Δοκίμασε τη νέα μας πρόταση για bao! Μας αρέσει πολύ ο τρόπος που δένει οπτικά και γευστικά ο σολομός με το αφράτο ψωμάκι bao, που έχει χρωματιστεί με ξυλάνθρακα, για να κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε πιάτο. Το συνδυάσαμε με γαλλική σαλάτα και με mix γιαπωνέζικης μαγιονέζας kewpie και γλυκιάς tonkatsu sauce της Bulldog.

Τα προϊόντα μας

  • Charcoal Bun
  • Bulldog Tonkatsu
  • Kewpie Mayonnaise
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 4 τμχ. Charcoal Bao
  • 180gr Φιλέτο σολομού
  • Λίγα τρυφερά φύλλα από γαλλική σαλάτα
  • 1 μικρό αγγούρι
  • Λίγο σχοινόπρασο ψιλοκομμένο

Tonkatsu Mayo 

  • 100gr Kewpie Mayonnaise
  • 80gr Bulldog Tonkatsu Sauce

Εκτέλεση

  • Ατμίστε τα bao.
  • Kόψτε το σολομό σε φέτες.
  • Αναμείξτε σε ένα μπoλ τα υλικά για την tonkatsu mayo.
  • Κόψτε το αγγούρι σε λεπτές φέτες.
  • Τοποθετήστε σε κάθε bao λίγη γαλλική σαλάτα και μοιράστε στα 4 bao τις φέτες του σολομού.
  • Προσθέστε λίγο σχοινόπρασο, αγγούρι και τέλος λίγη tonkatsu mayo και σερβίρετε.
Goto Top