Συνταγή

Jian Bing Crepes

Η Jian Bing είναι γνωστή και ως η κινέζικη κρέπα. Θα τη συναντήσεις σε όλους τους πάγκους της Κίνας με street food και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής ως πρωινό γεύμα. Chilli & garlic sauce, φρέσκο κρεμμυδάκι, κόκκινο λάχανο, iceberg, πιπεριά και φύλλο won ton τυλίγονται μέσα στην πιο αφράτη και νόστιμη ζύμη από αλεύρι πατάτας.

Τα προϊόντα μας

  • Hirata Flour
  • Potato Starch
  • Wonton Pastry
  • Chili Garlic Sauce
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 80gr Hirata Flour
  • 65gr Potato Starch
  • 5 pcs Won Ton Wrapper Happy Belly
  • 70gr Chilli and Garlic Sauce LKK
  • 1 tsp Αλάτι
  • 360ml Nερό
  • 150gr Κόκκινο λάχανο ψιλοκομμένο
  • 150gr Iceberg ψιλοκομμένο
  • 70gr Πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 3 pcs Φρέσκο Κρεμμυδάκι
  • 10 pcs Αυγά
  • Ηλιέλαιο

Εκτέλεση

  • Για τη ζύμη αναμείξτε σε ένα μπολ το αλεύρι, το αλεύρι πατάτας, το αλάτι και το νερό και ανακατέψτε καλά.
  • Ζεστάνετε καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι και προσθέστε τόση ζύμη ώστε να δημιουργήσετε ένα λεπτό στρώμα, απλώνοντας το γρήγορα στο τηγάνι.
  • Μόλις ψηθεί το κάτω μέρος αναποδογυρίστε την κρέπα, σπάστε ένα αυγό και απλώστε το από πάνω της.
  • Προσθέστε στο κέντρο με κατεύθυνση προς τα πάνω, λίγη chilli & garlic sauce, φρέσκο κρεμμυδάκι, κόκκινο λάχανο, iceberg, πιπεριά και το φύλλο won ton. Διπλώστε την κρέπα σας και σερβίρετε.

TIP: Πειραματιστείτε και με διαφορετικές γεμίσεις.

Goto Top