Συνταγή

KOREAN SWEET POTATO NOODLE SALAD

Φτιάξε μια δροσερή, ελαφρυά και healthy korean style σαλάτα με noodles γλυκοπατάτας, φασόλια edamame, σπανάκι, σάλτσα σόγιας less salt, αρωματικό σησαμέλαιο και μείγμα ιαπωνικού πιπεριού namami togarashi. Ποιός είπε ότι οι σαλάτες πρέπει να είναι βαρετές;

Τα προϊόντα μας

  • Korean Sweet Potato Noodle
  • Edamame Soy Bean Kernels
  • Less Salt Soy Sauce
  • Pure Sesame Oil
  • Nanami togarashi
  • Minced Garlic
  • Minced Ginger

 

Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

Υλικά:

  • 120gr Korean Sweet Potato Noodle (dried)
  • 1/2 καρότο κομμενο σε λεπτές λωρίδες
  • 1/2 τμχ.  φρέσκο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές λωρίδες
  • 1/2 κόκκινη πιππεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες
  • 1/4 ξερό κρεμύδι κομμένο σε λεπτές λωρίδες
  • 110gr Edamame Soy Bean Kernels
  • 1 κούπα baby spinach

Sauce:

  • 1/4 κούπας Less Salt Soy Sauce
  • 1 κ.σ. Pure Sesame Oil
  • Λίγο Nanami togarashi
  • 1/4 κ.γλ. Minced Garlic
  • 1/2 κ.σ. Minced Ginger
  • 1 κ.σ. ζάχαρη
  • Λίγο αλάτι

Εκτέλεση

  • Προετοιμάζετε τα noodles βάσει των οδηγιών της συσκευασίας. Έπειτα τα σουρώνετε, τα κρυώνετε σε τρεχούμενο νερό και τα στραγγίζετε καλά.
  • Ετοιμάζετε τη σάλτσα σας ανακατεύοντας σε ένα μικρό μπόλ τη Soy Sauce, το Sesame Oil, το Nanami Togarashi, το Minced Garlic, το Minced Ginger, τη ζάχαρη και λίγο αλάτι μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
  • Βράζετε τα Edamame Soy Bean Kernels για 3 λεπτά, σουρώνετε και τα κρυώνετε σε τρεχούμενο νερό. Τα θέλουμε ελαφρώς τραγανά .
  • Σε ένα βαθύ μεγάλο μπολ τοποθετήστε τα noodles, τα φρέσκα λαχανικά και τη sauce και ανακατέψτε.
  • Σερβίρετε σε ένα βαθύ μπόλ.
Goto Top