Συνταγή

SHRIMP WITH TAIL SPRING ROLL

Τα spring rolls τυλίγουν τις γαρίδες και γίνονται το ορεκτικό που εξαφανίζεται από το πιάτα σε χρόνο dt. Ζουμερές γαρίδες εγκλωβίζονται σε τραγανά ρολά παρέα με λαχανικά, γλυκιά σάλτσα σόγιας και τυρί Φιλαδέλφεια και μεταμορφώνονται στο τέλειο και εύκολο starter που πιάνεται από την ουρά. Για γεύση στο φουλ, ντιπάρετε σε Cardinal Sweet & Sour Sauce ή Cardinal Sweet Chili Sauce.

Τα προϊόντα μας

  • Wok Mixed Vegetables
  • Shrimp 16/20 Black Tiger Raw
  • Spring Roll Wrappers 200mm
  • Rice Oil
  • Black Tiger
  • Soy Sauce
  • Minced Ginger Thai Heritage
  • Sweet & Sour Sauce Cardinal
  • Sweet Chili Sauce Cardinal
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 1 πακέτο spring roll wrappers
  • 13 γαρίδες κομμένες κατά μήκος στα δύο
  • 100gr Φιλαδέλφεια τυρί
  • 200gr ανάμεικτα λαχανικά για wok
  • 2 κ.σ. γλυκιά σάλτσα σόγιας
  • 1/2 κ. γλ. minced ginger Thai Heritage
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ρυζέλαιο
  • Ασπράδι αυγού

Εκτέλεση

  • Αφήνουμε τα φύλλα για spring rolls εκτός κατάψυξης, να ξεπαγώσουν.
  • Χτυπάμε στο μπλέντερ τα λαχανικά για wok μαζί με τη σόγια, μισή κ. γλ. Minced Ginger Thai Heritage, το αλάτι και το πιπέρι ώστε να προετοιμάσουμε μία πάστα.
  • Σε ένα ένα φύλλο, απλώνουμε στη μία πλευρά λίγη ποσότητα από την πάστα ανάμεικτων λαχανικών που προετοιμάσαμε και λίγο τυρί Φιλαδέλφεια από την άλλη.
  • Διπλώνουμε το φύλλο στη μέση. Επαναλαμβάνουμε την ίδια κίνηση, διπλώνοντας και πάλι στη μέση.
  • Ακουμπάμε μία γαρίδα στην άκρη του φύλλου και ρολάρουμε κρατώντας την ουρά της απ’ έξω. Κολλάμε το ρολό με το ασπράδι αυγού.
  • Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο και για τα υπόλοιπα spring rolls.
  • Σε ένα wok ζεσταίνουμε καλά το ρυζέλαιο και κατόπιν τηγανίζουμε τα ρολά μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.
Goto Top