Δοκίμασε την πρόταση μας για ένα spicy stir-fry γεμάτο γεύση και έντονο άρωμα. Cardinal vermicelli noodles που συνδυάζονται επιδέξια με λαχανικά, βιολογικό tofu και πικάντικη Sichuan-style πάστα από μείγμα αλμυρών chilli peppers, κύαμων σόγιας και φασολιών, γνωστή και ως Toban Djan, με την υπογραφή της Lee Kum Kee.
Τα προϊόντα μας
- Rice Vermicelli Cardinal
- Tofu Bio
- Wok Oil
- Lee Kum Kee Chili Bean Sauce
- Lee Kum Kee Premium Light Soy Sauce
- Pure Sesame Oil
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε
Υλικά
- 100gr Rice Vermicelli Cardinal
- 150gr Tofu Bio κομμένο σε μικρούς κύβους
- 60gr κολοκύθι σε λωρίδες
- 60gr κρεμμύδι ξερό ζουλιέν
- 60gr καρότο ζουλιέν
- 60gr φουντίτσες μπρόκολο
- 2 κ.σ. Wok Oil
- 1 κ.γλ. ψιλοκομμένο σκόρδο
για τη σάλτσα:
- 1 ½ κ.σ. Lee Kum Kee Chilli Bean Sauce
- 2 κ.σ. Lee Kum Kee Premium Light Soy Sauce
- ½ κ.γλ. Pure Sesame Oil
Εκτέλεση
- Προετοιμάστε τα noodles σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σε ένα σκεύος ζεστάνετε το wok oil και σοτάρετε το σκόρδο.
- Προσθέστε τα λαχανικά και σοτάρετε για 1 λεπτό.
- Προσθέστε το tofu και συνεχίστε το σοτάρισμα για 2 λεπτά.
- Ρίξτε τις sauces, τα noodles και ανακατέψτε πολύ καλά.
- Προσθέστε στο τέλος το sesame oil.
- Σερβίρετε και αν θέλετε γαρνίρετε με σχοινόπρασσο ψιλοκομμένο ή φρέσκια πιπεριά chili ψιλοκομμένη.