Δημοσίευση: 20.02.2017 Μπορούν τα glass noodles να γίνουν τραγανιστές φωλιές σερβιρίσματος; Για ένα διαφορετικό και σούπερ γευστικό brunch αντικαθιστούμε τα κλασικά ψωμάκια με φωλιές από crispy glass noodles και σερβίρουµε µε µελάτο ή ποσέ αυγό! Αγόρασέ το Κάνε share αυτή τη σελίδα: Pinterest Google+ Twitter Facebook
/ By Editor A. Noda Miso Original 400gr Δημοσίευση: 18.05.2023 Πάστα miso από φασόλια σόγιας, φυσικά παλαιωμένη σε ξύλινα βαρέλια, με την υπογραφή του Ιάπωνα παραγωγού Noda. Περισσότερα
/ By Editor A. Dango – ένα γλυκό με ιστορία χρόνων Δημοσίευση: 01.06.2023 Tο Dango (団子) είναι ένα από τα πιο εμβληματικά wagashi (ιαπωνικά γλυκά), που έχει υπάρξει ποτέ. Πρόκειται για στρογγυλά cake ρυζιού φτιαγμένα... Περισσότερα
/ By Editor A. PEANUT BUTTER MISO COOKIES Δημοσίευση: 18.05.2023 Για να απογειώσεις τη γεύση στα κλασσικά μπισκότα φυστικοβούτυρου, δοκίμασε να προσθέσεις miso paste. To αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει. Περισσότερα