Tip

ΤΡΑΓΑΝΕΣ ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ROTI PARATHA ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ

Που να ανοίγεις φύλλο για πίτα τώρα… Ειδικά αν στην κατάψυξη υπάρχουν οι πίτες Roti Paratha που επιδέχονται δεκάδες παραλλαγές με γλυκιά ή αλμυρή γέμιση και είναι έτοιμες μέσα σε λίγα λεπτά. Μέχρι και τέλειο wrap για σουβλάκι έχουμε φτιάξει με αυτές. Αυτήν τη φορά όμως σου προτείνουμε μια πιο παραδοσιακή χρήση. Ετοίμασε μια γέμιση για σπανακόπιτα, ανάλογα με την προτίμησή σου. Τον ίδιο τρόπο μπορείς να ακολουθήσεις και για τυρόπιτα, ζαμπονοτυρόπιτα ή μπουγάτσα. Άφησε τη γέμιση να κρυώσει. Σε ένα Paratha τοποθέτησε τη γέμιση στο κέντρο, κλείσε να γίνει ημικύκλιο, πάτησε την άκρη να σφραγίσει καλά με το δάχτυλό σου και ψήσε σε προθερμασμένο αντικολλητικό τηγάνι και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει καλά. Το αποτέλεσμα έτσι είναι πολύ καλύτερο και από φούρνο και από φριτέζα. Δοκίμασε το!

Goto Top