Oι Chef & οι Βloggers προτείνουν

Cake κούπας με τσάι Matcha

Κατερίνα Δεληδήμου
(Food Blogger @ culinaryflavors.gr)

Ένα κέικ να το πιεις στο ποτήρι! Το τσάι Matcha εκτός του ότι είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες, περιέχει μία ουσία την επιγαλοκατεχίνη η οποία βοηθάει στο αδυνάτισμα. Το κέικ αυτό είναι πανεύκολο και γίνεται μέσα σε πέντε λεπτά.

Sweet & Sour Chicken

Κατερίνα Χανιώτη
(Chef στο Wokshop)

Από τα πιο κλασικά πιάτα της κινέζικης κουζίνας, το γλυκόξινο κοτόπουλο είναι ένα εντυπωσιακό πιάτο που φτιάχνεται σε σύντομο χρόνο αρκεί να έχουμε τα απαραίτητα asian υλικά. Συνοδεύουμε με ρύζι και απολαμβάνουμε!

BBQ Burger

Άρης Ρούσσος
(Chef στο Baratin)

Το κλασικό burger αποκτάει μία γεύση καπνού και θυμίζει αμερικάνικο γουέστερν! Στρώνουμε μία γενναία δόση ΒΒQ Sauce ανάμεσα σε ζουμερό μοσχαρίσιο μπιφτέκι και φρέσκα λαχανικά και ζούμε την απόλυτη γευστική εμπειρία.

Sushi Cake

Κατερίνα Δεληδήμου
(Food Blogger @ culinaryflavors.gr)

Sushi Layering! Αν το «rolling» σας αγχώνει αυτή η συνταγή θα σας λύσει τα χέρια! Μια αλμυρή τούρτα με θαλασσινή αύρα εξαιρετικά αφιερωμένη στους λάτρεις του sushi!

Aρωματικό βούτυρο με Sweet Chili Sauce

Άρης Ρούσσος
(Chef στο Baratin)

Ένα spicy άλειμμα που συνοδεύει πιτούλες και ψωμί αλλά και ένα ιδιαίτερο βούτυρο που δίνει πικάντικη γεύση στο φαγητό κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.

Τhai Chicken Sate with Peanut Sauce

Κατερίνα Χανιώτη
(Chef στο Wokshop)

Το σουβλάκι στην Thai εκδοχή του! Το κοτόπουλο παύει να είναι… βαρετό και βουτάει με φόρα στην πιο συγκλονιστική μαρινάδα! Περνάμε τα κομμάτια του φιλέτου σε ξυλάκια bamboo και συνοδεύουμε με σάλτσα με γεύση φυστικιού. Η αρωματικά μαρινάδα εξασφαλίζει μοναδική γεύση, ζουμερή υφή και απογειώνει τη γεύση στο asian “καλαμάκι”!

DUCK BAO BUNS

Βασίλης Σπόρος
(Chef στην Cardinal)

Tο asian street food που έγινε λατρεία! Ατμιστά ψωμάκια ανοίγουν για να φιλοξενήσουν τις πιο ιδιαίτερες γεύσεις. H γλασαρισμένη πάπια βρίσκει τη θέση της μέσα σε αφράτα bao.

Goto Top