Oι Chef & οι Βloggers προτείνουν

Green Salad with Miso Dressing

Βασίλης Σπόρος
Chef & Owner PO'BOYS BBQ

Μπορεί ένα dressing να ισορροπεί μεταξύ αλμυρού, ξινού και γλυκού; Την απάντηση δίνει το miso! Η πάστα miso δένει με το χυμό λεμονιού, τη ζάχαρη και δημιουργεί το πιο ελαφρύ, γευστικό και αρωματικό dressing για σαλάτες.

Cake κούπας με τσάι Matcha

Κατερίνα Δεληδήμου
(Food Blogger @ culinaryflavors.gr)

Ένα κέικ να το πιεις στο ποτήρι! Το τσάι Matcha εκτός του ότι είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες, περιέχει μία ουσία την επιγαλοκατεχίνη η οποία βοηθάει στο αδυνάτισμα. Το κέικ αυτό είναι πανεύκολο και γίνεται μέσα σε πέντε λεπτά.

Sweet & Sour Chicken

Κατερίνα Χανιώτη
(Chef στο Wokshop)

Από τα πιο κλασικά πιάτα της κινέζικης κουζίνας, το γλυκόξινο κοτόπουλο είναι ένα εντυπωσιακό πιάτο που φτιάχνεται σε σύντομο χρόνο αρκεί να έχουμε τα απαραίτητα asian υλικά. Συνοδεύουμε με ρύζι και απολαμβάνουμε!

Goto Top