Oι Chef & οι Βloggers προτείνουν

PANKO CORN DOG

Βασίλης Σπόρος
Chef & Owner PO'BOYS BBQ

Finger Food is Comfort Food! Ο Βασίλης Σπόρος μας προτείνει έναν εναλλακτικό super νόστιμο τρόπο για να φτιάξουμε τα αγαπημένα σε όλους Hot Dogs. Πανάρετε τα λουκάνικα Φρανκφούρτης με Panko Bread Crumps και τηγανίστε τα. Το dip από μουστάρδα, μαγιονέζα και μια πινελιά από πικάντικη Cardinal Sriracha Sauce τα κάνει ακόμη πιο ακαταμάχητα. Enjoy.

Τα προϊόντα μας

  • Panko Bread Crumbs
  • Sriracha
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 10 λουκάνικα Φρανκφούρτης
  • 120gr αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 140gr καλαμποκάλευρο
  • 5gr αλάτι ψιλό
  • 50gr ζάχαρη κρυσταλλική
  • 20gr baking powder
  • 1 αβγό
  • 240ml γάλα
  • 100gr Panko Bread Crumbs

Εκτέλεση

  • Σε μια μπασίνα ανακατεύουμε με ένα φουέ το αβγό και μετά προσθέτουμε σιγά – σιγά το γάλα, τα δύο άλευρα, το baking powder, το αλάτι και τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε μέχρι να σχηματιστεί ένας παχύρευστος χυλός.
  • Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για περίπου μισή ώρα.
  • Περνάμε όλα τα λουκάνικα σε μικρά ξύλα για σουβλάκια και απλώνουμε το panko σε ένα ρηχό πιάτο.
  • Περνάμε ένα – ένα τα λουκάνικα πρώτα από το χυλό και μετά από το panko, φροντίζοντας να καλυφθούν καλά και τηγανίζουμε για 6 λεπτά deep fry, στους 180οC.
  • Σερβίρουμε συνοδεύοντας με dip μουστάρδας και μαγιονέζας με λίγη Cardinal Sriracha Sauce.
Goto Top