Συνταγή

Πανακότα με κρέμα καρύδας

Ένα από τα πιο κλασικά και αγαπημένα ιταλικά γλυκά  μπορεί να φτιαχτεί με τον πιο φυσικό τρόπο! Αντί της κλασικής ζωικής ζελατίνης και του γάλακτος χρησιμοποιούμε το φυσικό συστατικό αγάρ αγάρ και κρέμα καρύδας και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό, νηστίσιμο και veggie!

Τα προϊόντα μας

 

 

Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 800ml κρέμα καρύδας Cardinal
  • 4gr agar agar
  • 110gr ζάχαρη

Εκτέλεση

  1. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε την κρέμα καρύδας μαζί με τη ζάχαρη και τοάγαρ άγαρ.
  2. Ανακατεύουμε συνέχεια με ένα σύρμα μέχρι να βράσεικαι να λιώσει το άγαρ άγαρ.
  3. Σερβίρουμε και τοποθετούμε στο ψυγείο για να κρυώσει.
Goto Top