Συνταγή

Vegan Roti Paratha Souvlaki

Μας αρέσει το ξεχωριστό Street Food και πάντα ψάχνουμε τα υλικά που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη γεύση. Δοκίμασε να φτιάξεις ένα Vegan σουβλάκι αντικαθιστώντας την παραδοσιακή πίτα με τα αγαπημένα Roti Paratha και γέμισε το με μανιτάρι portobello deep fried σε tempura και αρωματική miso mayo. Το αποτέλεσμα θα το λέγαμε κάτι παραπάνω από κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ό!

Τα προϊόντα μας

  • Roti Paratha
  • Soy Sauce
  • Tempura
  • Rice Vinegar
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 1 τμχ roti paratha plain
  • 60gr μανιτάρι portobello
  • καθαρισμένο
  • 15gr μείγμα tempura
  • 30gr Miso mayo
  • 20gr τοματίνια κομμένα στα 4
  • 3gr ρόκα baby
  • 5ml ελαιόλαδο extra παρθένο
  • Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Miso Mayo:

  • 100gr vegan mayo
  • 10gr ζάχαρη
  • 10ml ρυζόξιδο
  • 10ml soy sauce

Εκτέλεση

  • Ανακατεύουμε καλά τα υλικά για το Miso Mayo μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
  • Σε μια μικρή κατσαρόλα με ηλιέλαιο τηγανίζουμε το potobello στην tempura μέχρι να πάρει ένα χρυσαφένιο χρώμα.
  • Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ψήνουμε το roti paratha μέχρι να πάρει χρώμα και από τις 2 πλευρές.
  • Με τη σειρά τοποθετούμε στο κέντρο του paratha το μανιτάρι tempura, τη Miso mayo, τα τοματίνια, τη ρόκα και το ελαιόλαδο και τυλίγουμε με χαρτί craft.
Goto Top