Oι Chef & οι Βloggers προτείνουν

TIKKA MASALA CHICKEN

Κατερίνα Χανιώτη
(Chef στο Wokshop)

Η καταγωγή του δεν έχει εξακριβωθεί αλλά σίγουρα οι περισσότεροι από εμάς, όταν ακούμε Tikka Masala, το μυαλό μας κατευθύνεται προς Ινδία. Ζουμερό κρέας κοτόπουλου με νόστιμη και κρεμώδη σάλτσα από γιαούρτι και Tikka Curry Paste. Φυσικά το λευκό ρύζι Basmati και η γαρνιτούρα από κόλιανδρο δίνουν τη δική τους ξεχωριστή πινελιά στο πιάτο που τρώγεται σε κάθε γωνιά του πλανήτη ως το διασημότερο Ινδικό.

Τα προϊόντα μας

  • Tikka Paste Rajah
  • Wok Oil
  • Basmati Rice Tilda
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

(για 4 μερίδες)

  • 600gr φιλέτο στήθος κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 150gr κρεμμύδι ξερό κομμένο ζουλιέν
  • 2 κ.σ. Wok Oil
  • 3 κ.σ. νερό
  • 80gr Tikka Curry Paste Rajah
  • 1 κ.σ. κόλιανδρο ψιλοκομμένο
  • 3 κ.σ. γιαούρτι
  • Basmati Rice Tilda

Εκτέλεση

  • Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίξτε το λάδι και μόλις ζεσταθεί προσθέστε το κοτόπουλο και σοτάρετε.
  • Προσθέστε τα κρεμμύδια και συνεχίστε το σοτάρισμα.
  • Ρίξτε το Tikka Curry Paste και το νερό και ανακατέψτε καλά. Αφήστε το κοτόπουλο να σιγοβράσει για 8 – 10 λεπτά.
  • Προσθέστε το γιαούρτι και ανακατέψτε.
  • Σερβίρετε συνοδεύοντας με ζεστό ρύζι Basmati και γαρνιτούρα από φρέσκο κόλιανδρο.
Goto Top