Συνταγή

GREEN CURRY WITH SHRIMP

To ταϊλανδέζικο πράσινο κάρι απελευθερώνει όλα τα αρώματά του και συνθέτει μία κρεμώδη πικάντικη σάλτσα που δένει με το εξωτικό γάλα καρύδας. Μία γρήγορη συνταγή με απλά υλικά για τις πιο ζουμερές γαρίδες με άρωμα Ανατολής!

Τα προϊόντα μας

 

 

Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 20 γαρίδες καθαρισμένες
  • 3 κολοκυθάκια σε κύβους
  • 80gr πράσινη πάστα κάρυ
  • 2 κονσέρβες γάλα καρύδας
  • 4 κ.σ. fish sauce
  • 8 κ.σ. λευκή ζάχαρη
  • 150gr ζωμό λαχανικών ή κοτόπουλο

Εκτέλεση

  1. Σε ένα wok ρίχνουμε το γάλα καρύδας και το ζωμό.
  2. Μόλις πάρουν βράση προσθέτουμε το πράσινο κάρυ, τη fish sauce και τη ζάχαρη.
  3. Μόλις δέσει η σάλτσα προσθέτουμε το κολοκύθι και τις καθαρισμένες και πλυμένες γαρίδες.
  4. Αφού βράσουν για 6 – 7 λεπτά τα αποσύρουμε από τη φωτιά.
  5. Σερβίρουμε σε βαθύ μπολ με ρύζι ατμού Jasmin ή Basmati.
Goto Top