Κατερίνα Χανιώτη

Υaki Meshi Rice

Κατερίνα Χανιώτη
(Chef στο Wokshop)

To Yaki Meshi είναι ένα Ιαπωνέζικο τηγανητό ρύζι με αυγό και λαχανικά. Μία εύκολη και γρήγορη συνταγή με βάση το ρύζι χωρίς πολλά καρυκεύματα και μυστικές σάλτσες. Ένα ασιατικό μαμαδίστικο πιάτο με υλικά που όλοι έχουμε στο ψυγείο μας!

Spicy Noodles

Κατερίνα Χανιώτη
(Chef στο Wokshop)

Tα noodles έχουν την τιμητική τους στο τραπέζι της Κινέζικης Πρωτοχρονιάς γιατί συμβολίζουν την ευτυχία και τη μακροζωία. Η μόνη διαφορά τους είναι ότι στα παραδοσιακά μενού, συνήθως το μήκος τους είναι πολύ μεγαλύτερο από τα κλασικά noodles και σερβίρονται είτε τηγανητά σε πιάτο είτε βραστά με το ζωμό τους σε μπολ.

Snowballs Mochi

Κατερίνα Χανιώτη
(Chef στο Wokshop)

Παραδοσιακό γλυκό της Ιαπωνίας με λαστιχωτή υφή που θυμίζει το δικό μας λουκούμι. Πλάθουμε “χιονισμένες” γεμιστές μπαλίτσες με τροπική γεύση μπανάνας και δοκιμάζουμε κάτι διαφορετικό!

Sweet & Sour Chicken

Κατερίνα Χανιώτη
(Chef στο Wokshop)

Από τα πιο κλασικά πιάτα της κινέζικης κουζίνας, το γλυκόξινο κοτόπουλο είναι ένα εντυπωσιακό πιάτο που φτιάχνεται σε σύντομο χρόνο αρκεί να έχουμε τα απαραίτητα asian υλικά. Συνοδεύουμε με ρύζι και απολαμβάνουμε!

Τhai Chicken Sate with Peanut Sauce

Κατερίνα Χανιώτη
(Chef στο Wokshop)

Το σουβλάκι στην Thai εκδοχή του! Το κοτόπουλο παύει να είναι… βαρετό και βουτάει με φόρα στην πιο συγκλονιστική μαρινάδα! Περνάμε τα κομμάτια του φιλέτου σε ξυλάκια bamboo και συνοδεύουμε με σάλτσα με γεύση φυστικιού. Η αρωματικά μαρινάδα εξασφαλίζει μοναδική γεύση, ζουμερή υφή και απογειώνει τη γεύση στο asian “καλαμάκι”!

Rice Ginger Salad

Κατερίνα Χανιώτη
(Chef στο Wokshop)

Aρωματική, crunchy και δροσερή! Μία διαφορετική σαλάτα με βάση το ρύζι, φρέσκα ψιλοκομμένα λαχανικά και πλούσιο σε γεύση dressing. Βασιλικός, λάιμ, τσίλι, κόλιανδρος απελευθερώνουν τα αρώματά τους και συνθέτουν την πιο εξωτική σαλάτα!

Goto Top